.

QNCIGER Slama Naočale , Zabavne Fleksibilne Torbice Za Piće Slama, Luda Okvira Za Naočale, Barske Pribor za Rođendane, Vjenčanja duše, Večernje Potrepštine, Suveniri, Igre Ideje(Crystal)

QNCIGER Slama Naočale , Zabavne Fleksibilne Torbice Za Piće Slama, Luda Okvira Za Naočale, Barske Pribor za Rođendane, Vjenčanja

HRK 16.68

Iznos
U trgovini.

★【GET SILLY】 - Te ludo slamke imaju oblik rimless za naočale, tako da možete dobiti dodatni užitak tijekom pijenja.Uživajte glasno чавканьем i ne zaboravite snimiti video kada je vaše piće vrti oko očiju. ★【IZDRŽLJIV I ZABAVAN ZA MONTAŽU】 - Slama za naočale izrađena od PVC su trajni i zadržavaju svoj oblik.Lako prikupiti, jednostavno priključite, koristite ga i počnite pijuckati!Spojite obje slamke na стаканам, обмакните duži komad u piće, a kraće držite na usta. ★【 ZA DJECU I ODRASLE】- Ljudi svih uzrasta vole ove zabavne fleksibilne pića sa slamom.Odrasli mogu ga koristiti za alkoholna pića, a djeca se za соковых pića ili čokoladna mlijeka. ★【SIGURNO I ŠIROKO KORIŠTENJE】- Provjerite svoje fotografije na društvenim mrežama eksplozijom s ludim okvirom za naočale.Započnite ovaj groovy trend na sljedećem tulumu.Svaka stranka je pogodan za djecu, rođendane, dječjih duša, vjenčanja, Božića, proslave i sl. ★【DIMENZIJE】 - Najduži dio iznosi 25,5 inča, a kratki komad-14 cm.Naočale imaju širinu od 4,5 inča. _BOS_ Korištenje hrane granuliranih materijala, bez bilo kakve industrijske praha ili recikliranih materijala, bez mirisa.U skladu sa standardnim sustavom GMP ambalaža proizvedena u непыльной radionice za higijenu.Rigorozna testiranja 12 postupaka, kvaliteta proizvoda kako bi se osigurala trajnoj stabilnosti.

O proizvodu