.

SXCZZXJ Ultra Soft Brušenje Stol za Masažu Ručnici Setove, Čist Boja Veo Ručnici Salon za Uljepšavanje Zanimanje Spa 4 Kom.

SXCZZXJ Ultra Soft Brušenje Stol za Masažu Ručnici Setove, Čist Boja Veo Ručnici Salon za Uljepšavanje Zanimanje Spa 4 Kom.

HRK 323.97

Iznos
U trgovini.

【Kvalitetan materijal】Skup masažnih plahti izrađen od debelog ručnici od poliesterskih vlakana, mekana površina meka i udobna, dobra prozračnost, nije lako pilling, nije lako nestaje. 【Lako se čisti】Ručnici za masaža površine lako se čiste, ne morate brinuti o skupljanja, выцветании i bora nakon višekratno pranje. 【Vrlo pogodna】Naš skup plahti za masažu uključuje predmete, posebno dizajniran za sve masažnih kreveta i jastuka za osobe koje vam odgovaraju.Zahvaljujući našem jaka elastičnost otkrit ćete da je poklopac masaža stola sjedi vrlo dobro. 【Nekoliko boja】Kompletan set masaža obuhvaćen je dostupan u različitim bojama.To će učiniti vaše masažu ručnici idealno pogodna je za sve ostale opremu masažni krevet. 【Naširoko koristi】za Masažu listovi su vrlo pogodne za saloni za uljepšavanje, bolnice, SPA klubova, masaža klubova, tetovaža klubova ili djece i mladih ljudi.Može se koristiti za razne masažnih stolova, stolova za trepavice, tetovaža-stolice, a također se može koristiti za osobne putovanja i sl.

O proizvodu