.

RikView Press on Nails Prosječna Dužina Francuski Akril Nokte Lijes Lažni Nokti Crni Nokti Savjeti Nu Potpunu Pokrivenost Noktiju(crna)

RikView Press on Nails Prosječna Dužina Francuski Akril Nokte Lijes Lažni Nokti Crni Nokti Savjeti Nu Potpunu Pokrivenost Noktiju(crna)

HRK 25.17

Iznos
U trgovini.

【Jamstvo usluge】Ako imate bilo kakvih pitanja o tim glavom noktima srednje dužine, molimo vas, kontaktirajte nas na e-mail.U slučaju oštećenja prilikom transporta ili problema s kvalitetom jamstvo ZAMJENA. 【Eco-Friendly】Naš francuski tisak na noktima je izrađen od ekološki prihvatljivih materijala ABS smole, koji je bezopasna, neukusno i ekološki čist. 【Vez Križem Paket sadržaj】24 kom. Kliknite na nokte i turpija za nokte, i žele ljepilo naljepnice.(Trajnost желейного ljepilo NIJE tako dobra kao što tekućeg ljepila, ali to čini nadzemni nokte za višekratnu upotrebu.Molimo vas da koristite odgovarajuću ljepilo u skladu s različitim scenama). 【Jednostavnost primjene】Umjesto da troše puno vremena i novca u pedikerski salon, možete promijeniti svoj stil noktiju za 15 minuta u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.(Režijske nokti će ostati duže, ako ste očistite nokte prije uporabe i izbjegavajte vode u toku prvog sata nošenja). 【Savršen poklon】Ti nokti-savršen poklon za curu, ženu, žena i djevojaka.pogodan za zurke, maturalne večeri, sastanke i vjenčanja.

O proizvodu