.

Torbica za mobilni telefon CHENZHIQIANG Odlično za Huawei Honor 20 Pro Teleća Tekstura Magnetna Kopča Horizontalni Kožna Flip Torbica sa Držačem i Utora za karticu i Torbicu i фоторамкой (u boji : Kava)

Torbica za mobilni telefon CHENZHIQIANG Odlično za Huawei Honor 20 Pro Teleća Tekstura Magnetna Kopča Horizontalni Kožna Flip Torbica

HRK 134.73

Iznos
U trgovini.

Futrole za mobilne telefone.Torbica za punjač.Teški slučajevi.Kožna torbica otpornim na ogrebotine zaštitna torbica.Branik i poklopac. 100% Visoke kvalitete i dobre performanse Moblie phone Case1. Dizajn precizan i točno odgovara za svoj telefon.2. Izrađena od umjetne kože i materijala TPU, on može raditi za dugo vremena. 3. Konstrukcija postolja Flip omogućuje jednostavno pregledavanje horizontalne slike.4. Funkcionalna utora za kartice, stalak ,novčanik i okvir za slike, udoban za korištenje.5. On je adekvatno štiti vaš uređaj od običnih ogrebotina, prljavštine, kidanje i habanje.6. Sve tipke i priključci su jednostavni za korištenje.Napomena : Stvarni proizvod podliježe nazivu modela, model stroja slike samo za referencu učinak.

O proizvodu