.

Gokeopdual Soap Layer Dish Suction Soap Holder, Strong Sponge Holder for Shower, Bathroom, Tub and Kitchen Sink, Drill-Free, Removable Soap Bar Holder (Green)

Gokeopdual Soap Layer Dish Suction Soap Holder, Strong Sponge Holder for Shower, Bathroom, Tub and Kitchen Sink, Drill-Free, Removable

HRK 53.10

Iznos
U trgovini.

【Tehničke KARAKTERISTIKE】 : 13.5x8.5x23cm, deterdžent za pranje posuđa bar vrlo lijep i značajan boja, jedinstven dizajn, pogodan za vješanje u kupaonici, wc-a i druge kućne i uredske slučajevima.Materijal proizvoda - pšenice slama. 【DIZAJN BEZ PERFORACIJE】 : Мыльницу se može postaviti na zid bez perforacije.Zaštitite zid i uštedite mjesto.On je vrlo čvrsto drži na zidu i ne pada zbog vodene pare. 【SA СЛИВНЫМИ RUPAMA】 : Neki od njih ne spajaju, i sapun će zapjenušana, jer sapun previše dugo замачивается u vodi.Pomoću ispuštanje možete odvojiti vodu od sapuna da se sapun ostao suh. 【Dvostruka dizajn】 : Dvostruka dizajn može ugostiti 2 sapuna, koji mogu ne samo uštedjeti prostor, ali i domaćin druge male predmete.Ne samo sapun, pribor za kosu, trake za glavu, prskalice, etc.be objavljena. 【PRIJENOSNI DIZAJN】 : Мыльницу se mogu lako rastaviti, i instalacija je također vrlo prenosivi.Potpuno je čista, kada je područje.Brzo i vrlo povoljno, lako se čisti.Boja : zelena Veličina : 13,5x8,5x23, pogledajte Težina : 195 g Značajke : 1. Krupan pšenice slama 2. Нетоксичен - za vas i vašeg sapuna.Naše držači sapuna pokrivena bezopasna premazom, koji je bez mirisa, ne желтеет i ne sadrži hlapljivih organskih spojeva. 3. Suvremeni, moderni dizajn se uklapa u bilo koji dekor u bilo kojoj prostoriji u vašem domu.Savršen poklon. 4. Prirodni sapun mora teći i osuši, ako želite zadržati svoje pravo, a to je ovdje dolaze u pomoć naš sapun jela s velikim zakrivljenim daske, koje pomažu da izgubite višak vode i u isto vrijeme mu omogućiti da dobro проветриваться.Pakiranje : Pakiranje od 1 sapun jela.

O proizvodu