.

AMONIDA Novorođenče Vreća za Spavanje, Udobne Dječje Tuševi Zurke Vune Pređa Младенческий Vreća za Spavanje s Djetetom Vreća za Spavanje za Dnevni boravak za Dječje Odjeće za Dom za djecu(siva)

AMONIDA Novorođenče Vreća za Spavanje, Udobne Dječje Tuševi Zurke Vune Pređa Младенческий Vreća za Spavanje s Djetetom Vreća za Spavanje

HRK 266.10

Iznos
U trgovini.

Savršen izbor za poklon, dječje fotografije, zabave s dječjim tušem, osobama s dječjom odjećom i sl. možete Ga koristiti kao rekvizite za snimanje fotografija ili kao vreća za spavanje, povoljno i praktično.Lagan, mekan i elastičan, ugodan za kožu, lagan za korištenje.Jedinstvena glina, izgleda slatko i lijepo.Vreća za spavanje pleten, izuzetna izrada, pogodna za djecu u dobi od 0-3 mjeseca. 2 boje vaše vreće za spavanje fotografije bebe dodatno, možete odabrati po предпочтению.Značajke : 1. Vreća za spavanje pleten, izuzetna izrada, pogodna za djecu u dobi od 0-3 mjeseca.2. Savršen izbor za poklon, dječje fotografije, zabave dječja duša, zabave, dječje odjeće i sl. 3. Možete ga koristiti kao rekvizite za snimanje fotografija ili kao vreća za spavanje, zgodan i praktičan.4. Lagan, mekan i elastičan, ugodan za kožu, lagan za korištenje.Jedinstveno simulacija, izgleda slatko i lijepo.5. 2 boje za dječje fotografije vreća za spavanje nije obavezno, možete odabrati u skladu s vašim preferencijama.Parametri : Stanje : 100% apsolutno новыйтип : Dječje fotografija spavanje мешокматериал : mornarska пряжаприменимый Starost : 0-3 mjeseca Upućivanje popis : 1 x dječji vreća za spavanje.

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Baby Photography Sleeping Bag
Material:
Woolen Yarn
Applicable Age:
0-3 months
Package List:
1 x Baby Sleeping Bag :