.

DAUERHAFT s 2 Adapterima Bnc na RCA Kabel za napajanje Kamere CCTV sigurnosni Kabel za napajanje,za sigurnosne Kamere(10 metara)

DAUERHAFT s 2 Adapterima Bnc na RCA Kabel za napajanje Kamere CCTV sigurnosni Kabel za napajanje,za sigurnosne Kamere(10 metara)

HRK 282.30

Iznos
U trgovini.

Jednostavan za instalaciju, ovo je idealan kabel za praćenje projekata i malih i srednjih sustava sigurnosti.Prenose signal i pružaju ugostiteljske kamera za praćenje.Kabelski konektor BNC konektor+DC.Kvalitetne bakrene i PVC materijala, imaju dobre performanse, stabilan prijenos, izdržljivost i dugim vijekom trajanja.Svaki катушечный kabel je opremljen sa 2 adapterima BNC to za jednostavno rukovanje i upotrebu.Ovaj produžni kabel je vrlo pogodan za korištenje kamere za video nadzor u zatvorenom prostoru i na otvorenom.Značajke : 1. Prenose signal i pružaju ugostiteljske kamera za praćenje.Kabelski konektor BNC konektor+DC.2. Ovaj produžni kabel je vrlo pogodan za korištenje kamere za video nadzor u zatvorenom prostoru i na otvorenom.3. Jednostavan za instalaciju, savršen kabel za kontrolu projekata i mala i srednja sigurnosti sustava.4. Svaki kabel вьюрка je opremljen sa 2 BNC na переходникам za pluća aktivnosti i dobra.5. Od visokokvalitetnih materijala bakra i PVC, imaju dobru ideju, стабилизированную prijenos, otpornost i imaju dugo trajanje.Specifikacija : Stanje : 100% Brand new Item Tip : BNC Video Power Cable Cable Core Materijal : Gola bakar Wire Cover Materijal : PVCColor : Black Number of Core : 3 Maximum Vanjski promjer žice : pribl. 4.0 mm/0.2 in Converter : BNC + DC Head Cover Debljina : Cca. 1.2 mm/0.05 in Optional : Cca. 10m/10.9 yd, 20m/22yd, 30m/33yd Connection Metoda : Žuta kraj žice priključena na видеокабелю kamere, a crvena za napajanje kamere.Popis paketa : 4 x BNC Video kabel za napajanje 8 x BNC na RCA.

O proizvodu